:

Quanto agar agar per panna cotta?

Rufo Giordano
Rufo Giordano
2025-07-04 04:56:55
Numero di risposte: 6
3.5 g agar agar When using small weights, in this case 3.5 g of agar it is important to use a precision balance, like this. This is because only 1 gram can make a difference, so it is not possible to use a classic scale or weigh in "teaspoons", otherwise the panna cotta may come too hard or on the contrary not to gel enough.
Claudia Verdi
Claudia Verdi
2025-06-23 22:28:52
Numero di risposte: 2
2,5 g agar agar in polvere. Per le dosi di agar agar è molto importante leggere bene sulla confezione come dosarlo e regolarsi anche un po' di conseguenza. Ogni agar agar possiede proprietà gelificanti diverse.
Abramo Morelli
Abramo Morelli
2025-06-16 08:05:45
Numero di risposte: 7
500 ml panna da montare 100 g zucchero 4 g agar agar